Τώρα τι ασχολούμαι -μπάχαλο!- και να με κακοχαρακτηρίσει και κανένας χαχόλος.
Δεν βαριέσαι…

Από την ηλεκτρονική πύλη της Λαμίας (και όχι «της Λάμιας»), έρχεται το (σημερινό) πρωτοσέλιδο του «Λαμιακού Τύπου».

Κάποιος Λαμιακός τύπος...

Ναι, έχω ξαναδεί πρωτοσέλιδο τοπικού, επαρχιακού Τύπου. Και ξέρω και τι δύσκολο είναι να γεμίσεις τη σελίδα και να εξασφαλίσεις τα λειτουργικά έξοδα από διαφημίσεις. Δεν είμαι ο ψωνισμένος αστός που θα θελες. Μπορούμε να πάμε παρακάτω! Έχουμε και δουλειές…

Απλά επισημαίνω:

1. την ημερομηνία που σε πηγαίνει ένα χρόνο πίσω (2005 αντί για 2006), και μετά δίνεις κάθε δικαίωμα στον κάθε ψωνισμένο αστό να μιλάει για την «οπισθοδρομική επαρχία» (διαγράφεται ως politically incorrect)

2. τους 98 ελεύθερους ποδοσφαιριστές της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας, που μάλλον δεν πρόκειται για ομάδα γιατί φαντάσου πόσο ΜΕΓΑΛΗ ομάδα θα ήταν. Αλλά και το «ελεύθεροι» σε αποφυλάκιση μου φέρνει. Δεν είναι, λοιπόν, μόνο η Ιταλία, έχει σκάνδαλα και το Λαμιακό ποδόσφαιρο. (διαγράφεται ως χιουμοριστικά απαράδεκτο)

3. τις διαφημίσεις των φροντιστηρίων στο πλάι, με τους παχυλούς τίτλους (έχει κι άλλο αν κάνετε κλικ στην εικόνα). Ούτε σε προπαγανδιστικό πόστερ από την εποχή του «Όχι» τέτοια φανφάρα. Ούτε συγχώνευση VW και Microsoft τέτοιο μεγαλείο. Έλεος… (Σε αντίθεση με τα 1 και 2, το νο 3 παραμένει, γιατί ειδάλλως θα έπρεπε να κάνω delete όλο το post)

Advertisements